Surdeg och Stenugn
Levain royal
Stenugnsbakat surdegsbröd smaksatt med havssalt. Lång viltid ger surdegskaraktär och avbakningen i stenugn ger en härligt smakrik skorpa.
Råglevain royal
Stenugnsbakat surdegsbröd på råg. Lång vildtid lyfter surdegskaraktären och avbakningeni stenugn ger en härligt smakrik skorpa.
Stenugnsbakad vitlöksbaguette 400g
Rustik vitlöksbaguette – perfekt som snacks eller som tillbehör till maten.
Stenugnsbakat morotsbröd 550g
Saftigt stenugnsbakat bröd bakat på grahamsmjöl och råg, smaksatt med mörk sirap och färskrivna morötter.
Stenugnsbakat russinbröd 550g
Stenugnsbakad limpa bakad på fullkornsmjöl av råg och sirap och så härligt söta russin.
Surdeg frukt och nöt 680g
Stenugnsbakat surdegsbröd med stora bitar av torkade aprikoser, fikon, russin och hasselnötter. Supergott till lagrade ostar.
Surdeg valnöt och tranbär 680g
Stenugnsbakat surdegsbröd på råg, smaksatt med valnötter och tranbär.
Vetelevain i korg 650g
Dekorativt vetesurdegsbröd smaksatt med havssalt. Lång viltid lyfter surdegskaraktären och avbakningen i stenugn ger en härligt smakrik skorpa.

Förfrågan
Gör er cateringförågan
direkt på hemsidan så
hör vi av oss till inom 24 timmar.
Öppettider
Måndag till fredag
06.00-16.00
Lördag till söndag
Stängt.
Kontakta oss
Café CUPS
Fleminggatan 18
112 26 Stockholm
Ring: 0722 57 00 61
E-post: info@cafecups.se